Als docent, spreker, schrijver, fysiotherapeut en personal trainer specialiseert A-P zich in een complete, gedetailleerde kijk op beweging in de context van het geïntegreerde myofasciale web.


A-P heeft gedurende de afgelopen 20 jaar de werking van het lichaam vanuit veel verschillende perspectieven verkend. In zijn dagelijkse behandelings- en coachingspraktijk, maakt hij gebruik van zeer specifieke klinische en functionele differentiaaldiagnoses. Hij integreert deze in een algemene analyse van myofasciale beweging en houding om zijn cliënten middels revalidatie en training gezonder te helpen worden en beter te helpen presteren.


Hij heeft drie boeken geschreven waarin hij lichaamsbeweging en wellness van verschillende invalshoeken bestudeert, gezondheid en welzijn op het werk onder de loep neemt en meer veelzijdige, functionele oefeningen deelt die ons neuro-myofasciale stelsel en persoonlijke doelen ten goede komen.


A-P is een oprichter en hoofdopleider van de grootste onderwijsorganisatie voor personal trainers in Finland, Trainer4you. Hij staat bekend om zijn inspirerende en intense, maar ook leuke en vermakelijke lezingen die de theorie in praktijk brengen.


Cursussen

empty-image
Fysiek
en

Anatomy Trains in Training

Ari-Pekka Lindberg
Gent
20 - 22 sep 2024
Prijs
€745,00 €695,00
Geldig tot 01 aug 2024
Neem contact op